Hva kan du kjøpe her?

Image of 162592_200_150Nettbutikk

finner du som eget menyvalg helt til venstre i skjermbildet. I den virkelige butikken har vi adskillig flere varer enn her inne. Nedenfor har vi skrevet litt generelt om produktspekteret vårt.

Lappestoffer
Lappe Makeriet importerer selv de fleste stoffene fra USA. Som regel vil et stoff kun bli tatt inn én gang. På den måten vil det alltid finnes nyheter i våre hyller. Vi har valgt å holde en klassisk stil med innslag av reproduksjoer og trendsettende stoff. Amy Butler, Kaffe Fassett, Moda, South Sea Import, P&B, Marcus Brothers og Pompadour er eksempler på produsenter / designere som du vil finne innenfor Lappe Makeriets vegger.

Spesialutstyr
Alt tenkelig og utenkelig av utstyr tilpasset quilting. 
Nåler, tråder, knapper etc.
Vatt i ulike kvaliteter og størrelser.

Noe symaskintilbehør.

Bøker
Et godt utvalg av amerikanske, japanske, australske og skandinaviske bøker fra forleggere som C&T Publishing, That Patchwork Place, Rodale, Chitra, Thimbelberries, American Quilters Society, American School of Needlework, Klematis, Libri Arte, CappelenDamm m fl.

Blader
Norske, amerikanske, japanske, engelske, franske og australske utgaver av quilteblader er alltid tilgjengelig i butikken. Lappe Makeriet har abonnementsordning på alle. Ring eller skriv for å bestille. Vi mener selv vi har bedre utvalg enn både Narvesen og mange quiltebutikker i Norge.

Kurs
Hver sesong har vi flere ulike kurs på alle nivåer med varighet fra en til åtte ganger. Gå gjerne på flere kurs hver sesong, de har ikke overlapp. Til noen kurs lager vi materialpakker.

Materialpakker
Lappe Makeriet bestreber seg på å lage materialpakker som gjenspeiler vår stil. En materilapakke inneholder en god start på stoff til toppen. Noen pakker importert fra leverandører i USA, men de fleste er hjemmelagde i små antall på Bærums Verk. Vi lager gjerne materialpakker på oppfordring, angi hvor mye penger du vil bruke og hvilken modell du vil sy, så lager vi en pakke.

Gaveartikler
Porselen, kjøkkenhåndklær, linduker, såper, esker, julekort, notatbøker og kalendre utgjør små fristelser i butikken. Krydder i utvalget.

Stoffabonnement
Vår, tidlig høst og jul sendes 4 stk 30 centimetre i full bredde i posten hjem til deg. Vi velger ut de beste og vakreste kombinasjonene som på det tidspunktet befinner seg i våre stoffhyller. Dette legger vi vår stolthet i. Stoffabonnement er en fin gave og ellers en kjærkommen mulighet for de av våre kunder som bor langt unna.
Kr 594,- pr år.
 

Repro-abonnement

Vi har alltid et godt utvalg av reproduksjoner fra et og to hundre år tilbake.
Det kommer inn nye egenimporterte reproer og gammeldagsaktige stoff hele året. Abonnementet koster 450,- kr pr år.
For denne prisen får du 30 ulike biter på ca 25 x 30 cm tilsendt portofritt i tre posjoner.

Bilde av 162628_600_600[1]Bilde av 162627_600_600[1]